Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Peste 240 de locuri de munca vacante in judetul Sibiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că în judeţul Sibiu sunt 248 de locuri de muncă vacante, dintre care 226 în Sibiu şi doar 22 în Mediaş. Din totalul locurilor de muncă, 208 sunt pentru persoane fără studii superioare, în timp ce doar 40 se adresează persoanelor cu studii superioare (administrator baze de date, agent vânzări, analist cumpărări, analist de calitate, asistent comercial, asistent manager, auditor în domeniul calităţii, consilier juridic,consilier/expert/inspector/referent, consultant sisteme de calitate, director vânzări, inginer autovehicule rutiere, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic,inspector resurse umane, inspector de specialitate protecţia muncii, ofiţer bancar, programator, specialist îmbunătăţire procese, specialist reglementări/cărţi de identitate vehicule, tehnician asigurarea calităţii, tehnician prelucrari mecanice).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus