Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Turista poloneza ranita, dupa ce masina sa a fost lovita de o piatra pe Transfagarasan

O turistă poloneză, aflată într-un autoturism condus de către soţul său, a fost rănită, azi, pe Transfăgărăşan, în zona de aval a Barajului Vidraru, la ieşirea dintr-un tunel, după ce o piatră de aproximativ cinci kilograme s-a desprins de pe un versant şi a căzut peste maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, piatra a căzut pe partea dreaptă a autoturismului marca Opel, în care se aflau şoferul, soţia sa şi doi copii, transmite corespondentul Mediafax.
La faţa locului s-au deplasat drumari, poliţişti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, care a transportat-o pe femeia rănită la umăr şi la braţul drept la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş.
Din primele cercetări a reieşit că maşina făcea parte dintr-un grup de trei autovehicule cu turişti polonezi, aflaţi în concediu în România, care se deplasau dinspre Barajul Vidraru spre Curtea de Argeş.
Drumarii au scos autoturismul avariat de pe carosabil, iar piatra a fost îndepărtată, traficul rutier în zonă desfăşurându-se în condiţii normale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus