Vineri,
27.01.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Poezie, jazz si dans in acest weekend la "Academia Icon Arts 2011"

Muzicienii de la Buroboun Jazz Unit şi ac¬tri¬ţa Ioana Flora pregătesc o seară specială de poezie şi muzică, în cadrul Festivalului de Muzică Contemporană „Academia Icon Arts 2011”.

Evenimentul se va desfăşura vineri, de la ora 22:00, în Music Pub. Seria evnimentelor continuă sâmbătă, când Flo¬rin Fieroiu va oferi, de la ora 12:00, un performance dans la Mu-zeul de Artă Contemporană, iar de la 22:00, în Music Pub, Luiza Zan şi Sorin Romanescu pregătesc un recital de jazz.

Cea de-a noua ediţie a Festivalului de Muzică Contemporană „Academia Icon Arts 2011” reuneşte un maraton de spectacole de jazz, muzică de cameră, dans contemporan, expoziţii de fotografie, desfăşurate în paralel cu o serie de masterclass-uri. Spectacolele, expoziţiile şi cursurile se vor desfasura atât în Sibiu, cât şi în Cisnădie, Cisnădioara, Mediaş şi Sighişoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus