Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Poezie, jazz si dans in acest weekend la "Academia Icon Arts 2011"

Muzicienii de la Buroboun Jazz Unit şi ac¬tri¬ţa Ioana Flora pregătesc o seară specială de poezie şi muzică, în cadrul Festivalului de Muzică Contemporană „Academia Icon Arts 2011”.

Evenimentul se va desfăşura vineri, de la ora 22:00, în Music Pub. Seria evnimentelor continuă sâmbătă, când Flo¬rin Fieroiu va oferi, de la ora 12:00, un performance dans la Mu-zeul de Artă Contemporană, iar de la 22:00, în Music Pub, Luiza Zan şi Sorin Romanescu pregătesc un recital de jazz.

Cea de-a noua ediţie a Festivalului de Muzică Contemporană „Academia Icon Arts 2011” reuneşte un maraton de spectacole de jazz, muzică de cameră, dans contemporan, expoziţii de fotografie, desfăşurate în paralel cu o serie de masterclass-uri. Spectacolele, expoziţiile şi cursurile se vor desfasura atât în Sibiu, cât şi în Cisnădie, Cisnădioara, Mediaş şi Sighişoara.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus