Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

"Arc peste timp" – schimb de experienta intre generatii

„Arc peste timp” este sintagma sub care cadrele de poliţie judiciară, active şi în rezervă, s-au reunit astăzi, 29 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. Aceasta este prima întâlnire de acest gen organizată la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu şi a reunit aproximativ 80 de poliţişti, activi şi în rezervă. Această întâlnire a avut momente emoţionante, în care poliţiştii au adus un omagiu, au depus o floare şi au ţinut un moment de reculegere în memoria ofiţerilor de judiciar decedaţi, 2 dintre aceştia fiind şi eroi ai Revoluţiei din ’89, cât şi cu momente de aducere aminte şi întoarcere în timp la perioada în care ofiţerii de judiciar aflaţi acum în pensie au lucrat în această instituţie. În deschidere, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, comisarul de poliţie Tiberiu – Iulian Ivancea, a mărturist faptul că a primit cu multă bucurie propunerea grupului de iniţiativă de a organiza această întâlnire a generaţiilor de judiciarişti, precizând faptul că întreaga echipă de conducere a inspectoratului le apreciază profesionalismul, sesizând mutaţiile conceptuale, organizatorice şi structurale ce s-au produs în domeniul poliţiei judiciare, prin care au reuşit performanţa de a ridica profesia la rangul de măiestrie. Tuturor poliţiştilor judiciarişti aflaţi la pensie le-au fost înmânate diplome de excelenţă, iar lui mr (r) Gheorghe Bratu, cel mai vârstnic judiciarist, şeful inspectoratului i-a înmânat o diplomă de excelenţă însoţită de o plachetă, în semn de respect şi consideraţie pentru întreaga activitate desfăşurată. În final, actualul şef al Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu – comisarul şef de poliţie Bogdan Draşoveanu, a ţinut să le mulţumească poliţiştilor în rezervă pentru profesionalismul şi devotamentul cu care i-a învăţat „meseria” de judiciarişti pe cei tineri, asigurându-le astfel dezvoltarea profesională. Întâlnirea a fost apreciată de toţi cei prezenţi, fiind exprimată dorinţa de a fi permanentizată şi poate chiar extinsă şi la nivelul altor specialităţi poliţieneşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

JUSTITIARUL

Acum 12 ani

BANDITUL COMUNIST,MILITIANUL BRATU, UN TORTIONAR ORDINAR,IN LOC DE DIPLOMA,AR FI TREBUIT SA FIE CONDAMNAT PE VIATA PT. MALTRATARILE LA CARE A SUPUS MII DE OAMENI PE VREMEA REGIMULUI CRIMINAL COMUNIST, A CARUI STILP DE BAZA A FOST. CU ASA PROFESIONISTI NU NE MIRA ABUZURILE LA CARE SE PRETEAZA NOII MILITIENI, ADICA ,PARDON POLITISTI. LA ASA PROFESORI,ASA ELEVI.
Raspunde

SUPERMAN

Acum 12 ani

Ia uite si la \"JUSTITIARUL\" din Cleveland ce cocos se da el de dincolo de Atlantic!
Raspunde

callas

Acum 12 ani

mi se pare teribil ce dulce se poate trece de la apararea socialismului ceausist contra poporului cu toate mijloacele: represiune, sabotaj, spionaj, forta, la laurii \"capitalisti\" unde ei ca oameni ai legii ar trebui sa apere de fapt libertatea si democratia. Aici nu e vorba de o meserie apolitica, ca cizmar de ex. ci de partea activa a unui sistem odios de pe urma caruia sute de mii de romani au suferit si care in Romania a fost \"condamnat\"? Se pare ca nu, dupa articol si sustinatorii lui.
Raspunde

Bulibasha!

Acum 12 ani

Cine nu-l tine minte pe maiorul(fost)Bratu!Ca si pe ceilalti batausi de la militia Sibiu!Cune de exemplu e erou al revolutiei!Cu patalma!Sa nu mai vorbim de Cojocaru,Irod si ceilalti tortionari.Atata sadism cred ca nici trupele SS nu aveau ca aceste gunoaie!
Raspunde

ion

Acum 12 ani

cinste lor, politistilor, cadrelor pensionate un gind bun , sanatate si pensie cat mai lunga , iar actualei comenzi, puterea de a invinge si trece peste orice oprelisti create de rautatea din oameni si a trufiei, a dorintei de a strica ce altii au cladit in toti acesti ani care au trecut la fel ca gandul ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus