Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Agresata in fata propriei case

In cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgente, a ajuns o pacientă cu fracturi la nivelul mandibulei, care a fost agresată de doi tineri în faţa propriei case. Femeiea, în varsta de 43 de ani, este din localitatea Cunta, judeţul Alba, şi a povestit că în data de 31 iulie, fiul său a avut o altercaţie cu un localnic. Tânărul cu care s-a certat, a vrut să se răzbune pe fiul ei, aşa că a venit cu doi prieteni şi a început să-i spargă gemurile de la casă. Femeia şi soţul său au ieşit din casă să vadă ce se întâmplă şi atunci a fost agresată.

„Pacienta prezentă o fractură cu deplasare ramură mandibulară stângă şi o fractură fără deplasare condil mandibular stâng, acesta a primit îngrijiri medicale şi a fost internată în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie supusă unei intervenţii în cadrul Compartimentului Buco-Faxilo Facial” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Turcu. Pacienta a depus plângere la poliţia din localitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus