Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Agresata in fata propriei case

In cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgente, a ajuns o pacientă cu fracturi la nivelul mandibulei, care a fost agresată de doi tineri în faţa propriei case. Femeiea, în varsta de 43 de ani, este din localitatea Cunta, judeţul Alba, şi a povestit că în data de 31 iulie, fiul său a avut o altercaţie cu un localnic. Tânărul cu care s-a certat, a vrut să se răzbune pe fiul ei, aşa că a venit cu doi prieteni şi a început să-i spargă gemurile de la casă. Femeia şi soţul său au ieşit din casă să vadă ce se întâmplă şi atunci a fost agresată.

„Pacienta prezentă o fractură cu deplasare ramură mandibulară stângă şi o fractură fără deplasare condil mandibular stâng, acesta a primit îngrijiri medicale şi a fost internată în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie supusă unei intervenţii în cadrul Compartimentului Buco-Faxilo Facial” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Turcu. Pacienta a depus plângere la poliţia din localitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus