Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

Au aparut meri in Piata Mare. Cu mere prinse cu sarma

În cursul zilelor de ieri şi azi, trecătorii prin Piaţa Mare au trebuit să ocolească câteva zeci de ...meri! Aceştia au fost adusi în ghivece şi montaţi în centrul oraşului. Încărcaţi cu mere unul şi unul, pomii au înviorat atmosfera pieţei, chiar dacă, la o privire mai atentă, se putea observa că merele erau prinse artificial cu sârmă. Imaginea inedită a făcut deliciul trecătorilor ce s-au grăbit s-o surprindă cu telefoanele mobile. Toate aranjamentele au fost făcute de o echipă de filmare care turna un spot publicitar pentru banca Volksbank .

Tag-uri: Piata Mare

Vizualizari: 220

Comentarii

7 comentarii

paul

Acum 10 ani

ar trebui aduse flori adevarate si puse asa in ghivece arata senzatinal.E mai vie piata mare asa ar trebui sa vada si primaria ce frumos este asa cu flori si asa vie.
Raspunde

Monica

Acum 10 ani

Ce dragut! :)
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Daca sunt in lipsa de idei sa viziteze Brasovul pentru inspiratie in amenajarea spatiilor din centru sau chiar si de la periferie. Poate vor observa si lipsa cainilor vagabonzi din Brasov! Da, de fapt s-ar putea sa atrag comentarii la faptul ca Brasovul are primar PDL
Raspunde

sibiiiian

Acum 10 ani

decat centru ca-n brasov, mai bine lipsa
Raspunde

Panoramic Gardens

Acum 10 ani

Ansamblul Panoramic Gardens din Sibiu va ofera apartamente finisate la cheie, la superpreturi de la 23500 euro.Se accepta si Prima Casa.Pentru mai multe informatii accesati pagina noastra oficiala panoramicgardens.ro
Raspunde

Iohannis

Acum 10 ani

Eu am taiat pomii din piata, astora cine le-a dat voie sa vina cu altii?
Raspunde

@Iohannis

Acum 10 ani

ii taie si pe astia, ca sa poate intra cu BMW-ul, la locul lui de parcare, adica pt necunoscatori in P-ta Mare. :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus