Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Sensul giratoriu de pe Calea Dumbravii, aproape asfaltat. Urmeaza intersectia cu Argesului

Lucrările de asfaltare a sensului giratoriu situat la bulevardul Mihai Viteazul – Calea Dumbrăvii este asfaltat aproape integral, după ce în nopţile trecute a fost frezat stratul de suprafaţă. În cursul zilelor viitoare, echipele DPC îşi vor muta şantierul câteva sute de metri mai încolo, la intersecţia aceleiaşi străzi, Calea Dumbrăvii, cu strada Argeşului. Potrivit primarului Klaus Johannis, şi aici lucrările vor fi executate pe timp de noapte.
În altă ordine de idei, echipele DPC au închis pentru lucrări şi o porţiune din strada Gheorghe Lazăr, la intersecţia cu bulevardul Corneliu Coposu. În urma lucrărilor care vor dura aproximativ trei săptămâni, intersecţia amintită va fi moificată: va fi creată o a treia bandă, pentru virajul la dreapta, pe Corneliu Coposu şi va fi amenajată o insulă pe care să fie amplasat un semafor, destinat să reglementeze circulaţia la stânga, către acelaşi bulevard.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Doar o intrebare

Acum 12 ani

Intrebarea e: de ce trebuie asfaltat? Nu erau gropi deloc.
Raspunde

ilie

Acum 12 ani

E facuta pe banii marelui magnat .Ala cu turnurile. :))
Raspunde

curiosu\'

Acum 12 ani

Ceva flori pe spatiile verzi? Ne-am saturat sa le vedem ocupate de caini vagabonzi si buruieni (sau piatra cubica)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus