Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Campionat de streetball la Medias

Între 10 și 11 septembrie, în Piața Regele Ferdinand din Mediaș va avea loc pria ediție a turneului de baschet în stradă „Mediaș Streetball”. Concursul va începe sâmbătă, la ora 10 și se va încheia duminică, la ora 19:30, cu ceremonia de decernare a premiilor. Pentru prima ediție a acestui campionat, organizatorii pun la bătaie premii în valoare de peste 5 mii de euro. Mediaș Streetball este împărțit pe mai multe categorii de vârstă, sub 14 ani - sportivii născuți după anul 1998, sub 18 ani - cei născuți înainte de anul 1998, Open - categorie unde se pot înscrie sportivi din toate categoriile și Old Boys - categorie rezervată celor peste 35 de ani. „Înscrierea gratuită şi intrarea libera pe tot parcursul evenimentului oferă posibilitatea tuturor celor care doresc să îşi testeze aptitudinile, celor care doresc să susţină echipele din concurs sau celor care doresc numai să se bucure de spectacol şi să ia parte la cel mai mare eveniment sportiv de acest gen organizat la Mediaş”, spun organizatorii evenimentului. Echipa de baschet Gaz Metan își va prezenta oficial lotul în cadrul Mediaș Streetball iar sâmbătă va juca și un meci demonstrativ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus