Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Dressel + Höfner International isi extind productia pe locul fostei unitati de aviatie

Proiectul fabricii de mase plastice și subansamble de mase plastice al companiei Dressel + Höfner International a trecut de etapa de evaluare a impactului asupra mediului, la finele lunii trecute. Compania germană va ridica pe cele două hectare de teren, concesionate anul trecut de la Primăria Mediaș, o hală de producție de mase plastice și subansamble cu o suprafață de peste 2.600 de mp. Proiectul investiției prevede și ridicarea unui depozit în suprafață de 1.126 de mp. Cele două hectare pe care va fi ridicat noul spațiu de producție sunt situate în incinta fostei unități militare de aviație, unde autoritățile locale vor să încurajeze dezvoltarea unui parc industrial.
Dressel + Höfner International sunt prezenți deja pe piața economică din Mediaș, producătorul german de mase plastice având aproximativ 150 de angajați într-un alt spațiu de producție. Noua hală ce va fi ridicată la Mediaș va crea alte 50 de locuri de muncă, apreciau, anul trecut, reprezentanții conducerii executive a companiei.

Investiția companiei germane nu este singura de acest fel, la Mediaș, în această perioadă. La finele lunii trecute, Consiliul Local al municipiului de pe Târnava Mare a aprobat planul urbanistic de detaliu pentru ridicarea unei hale industriale de producție a maselor plastice. Investiția va fi realizată pe strada George Topârceanu de către SC Mora IPR din Mediaș. 

Foto



 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus