Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Pustai: "Mi-am invatat jucatorii sa ia la fel atat biruinta, cat si dezastrul"

Gaz Metan Mediaș a ieșit din Europa League cu fruntea sus, după victoria de la Cluj împotriva Austriei Viena. Scorul de 1-0 nu a fost însă suficient pentru ca medieșenii să acceadă în grupele competiției.

După meci, antrenorul găzarilor, Cristi Pustai, a vorbit despre victoria de la Cluj, pe care o consideră una care aduce cinste României. În ciuda speranțelor din finalul de meci, tehnicianul recunoaște că dubla cu Austria viena și, implicit, calificarea s-a pierdut în meciul tur. „Ne-am creat iluzii, speranțe, până în ultimele secunde. Dar și victoria și înfrângerea trebuie acceptate ca atare. Este sport! Nu putem să ne lamentăm. Ghinionul face parte din joc. Pe undeva, se echilibrează lucrurile.Noi am pierdut această calificare în Austria, unde adversarii au avut alte două șanse de a înscrie după ce ne-au înscris trei goluri. Noi ne-am jucat șansa, am introdus toți atacanții de care dispuneam. Bawab a ratat o ocazie mare. Atât am putut face, am adus cinste țării, am părăsit competiția cu o victorie. E un moment greu, suntem o familie, dar mi-am învățat jucătorii să ia la fel atât biruința, cât și dezastrul”, a spus Cristi Pustai la DigiSport 1, citat de gsp.ro.

Pentru Gaz Metan Mediaș urmează meciul din campionat, jucat în deplasare, împotriva Daciei Mioveni. Partida se va disputa în data de 29 august, de la ora 21.30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

darkangel

Acum 12 ani

Felicitari Gazul. Sunt mandru de ceea ce ati reusit pana acuma. Continuati munca si sigur veti ajunge si mai departe
Raspunde

darkangel

Acum 12 ani

Felicitari Gazul. Sunt mandru de ceea ce ati reusit pana acuma. Continuati munca si sigur veti ajunge si mai departe
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus