Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Salon de Carte, Presa, Muzica si Traditii la Medias

Festivalul Internaţional de Film al Europei Centrale va fi completat armonios de un Salon de Carte, Presă, Muzică şi Tradiţii Artizanale, ce se va desfăşura în perioada 6 – 10 septembrie. Cortul expoziţional va fi amplasat în Piaţa Regele Ferdinand I din municipiul Mediaş.

Având o largă diversitate a registrului tematic, salonul de carte va reuni edituri, importatori şi distribuitori de carte şi muzică pentru toate vârstele, precum şi artişti populari din renumite zone ale ţării ca Maramureş, Mehedinţi, Oltenia sau Braşov.

Atmosfera va fi întregită de prezenţa comunităţilor etnice din România, care îşi vor etala specificitatea prin cărţi, publicaţii, costume populare şi obiecte tradiţionale.

Programul de vizitare va fi următorul:

·         6 septembrie 2011: orele 15.00-20.00

·         7 ,8, 9 septembrie 2011: orele 11.00-20.00

·         10 septembrie 2011 : orele 11.00-16.00

Intrarea este liberă!

Salonul de carte este organizat de S.C. AMPLUS INTERNATIONAL LTD în parteneriat cu Primăria municipiului Mediaş, prin Direcţia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus