Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sandra Bullock si Ryan Reynolds s-au logodit?

Foşti colegi de platou, divorţaţi amândoi şi prieteni de mai bine de zece ani, Sandra Bullock şi Ryan Reynolds s-au logodit după cum susţine o sursă pentru publicaţia „Star”.

După ce au fost surprinşi pe 12 august împreună într-o excursie montană, Sandra şi Ryan au dat şi mai mult de bănuit că relaţia lor nu mai este platonică.

„Pe parcursul zilei, au început să se gândească la această variantă – aceea de a-şi petrece tot restul vieţii împreună , care nu li s-a mai părut atât de ridicolă după o vreme. Dimpotrivă, chiar li s-a părut o idee minunată!”, a declarat un apropiat de-ai celor doi actori pentru celebrul tabloid.

Deşi susţinea că Ryan Reynolds nu este iubitul său, Sandra Bullock l-a dus pe actor într-o vacanţă de familie. Amandoi au divorţat în aceasă vară, dar şi după divorţ au susţinut că sunt decât prieteni buni. Acum două săptămâni, cei doi au fost fost fotografiati plimbandu-se prin Grand Teton National Park, lângă casa tatălui actriţei, din Jackson Hole.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus