Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

CJE Sibiu premiat pentru cel mai original proiect

Consiliul Național al Elevilor din România - CNE a participat în perioadă 20-26 august la proiectul „Generaţia următoare și problemele de tineret - Consiliul Național al Elevilor - Factor al Democratismului Educaţional”.

Delegația CJE Sibiu, însoțită de prof. Coordonator Păula Ciucur, s-a întoars acasă cu premiul pentru cel mai original proiect. Acesta, „Sibiu pentru comunitate”, s-a desfășurat în perioadă 2-3iulie, când peste 500 de sibieni s-au alăturat atelierelor de teatru, dans, pictură pe față și infopoint din Piață Mare, iar 18 tineri au participat la concursul de orietare turistică din centrul istoric al orașului.

”Ne bucurăm nespus pentru această reușită. Este plăcut să știm că muncă noastră este apreciată, iar acest lucru ne determină să continuăm să organizăm și alte acțiuni care au că beneficiar comunitatea locală, în special ținerii. Consider că bună desfășurare a proiectului s-a datorat fiecărui membru implicat în organizare, dar probabil că o mare parte din merit îl are echipă care a scris proiectul și care a surprins aspecte care să îi dea acea notă de originalitate și inovatie”, declară Georgiană Epure, președintele Consiliului Județean al Elevilor.

Beneficiarii programului au fost 110 de elevi, reprezentanți ai 20 de Consilii Județene ale Elevilor, și profesorii lor coordonatori care au fost selectați pe bază aplicațiilor de proiecte implementate la nivelul comunităților locale. Programul a cuprins diseminarea proiectelor implementate de Consiliile Județene ale Elevilor, module de training susținute de rețeaua de formatori CNE, dar și seminiarii susținute de jurnalistul Silviu Sergiu și Adriana Ancuta de la AloModa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus