Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

E.On Gaz intrerupe furnizarea gazului metan pe 18 strazi

Timp de aproximativ nouă ore, sibienii care locuiesc pe 18 străzi din Sibiu nu vor beneficia de furnizarea gazului metan, miercuri, 31 august. Potrivit reprezentanților E.On Gaz Distribuție, alimentarea va fi întreruptă cu începere de la ora 8.00 pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuție. Vor fi afectați sibienii care locuiesc pe străzile Drumul Ocnei, Gutuilor, Prunelor, Nucului, Fragilor, Vişinilor, Părului, Mărului, Strugurilor, Sălciilor, E. Teudoroiu, Căprioarelor, Căpriorului, P. Maior, Bujorului, D. Bagdazar, Cerbului şi Oboru de Vite.
” După finalizarea lucrărilor, alimentarea cu gaze naturale se va relua treptat, începând cel mai probabil în jurul orei 17.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, se arată într-un comunicat emis de E.On Gaz.
Pentru orice informații sau sesizări legate de aceste intervenții, sibienii pot folosi numerele de telefon 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).

Vizualizari: 126

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus