Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Beyoncé va avea un copil

Beyoncé se pregăteşte să devină mamă. Artista a urcat pe scena MTV Video Music Awards pentru a cânta, dar în schimb a atras atenţia asupra abdomenului ei proeminent anunţând că este însărcinată.

Soţia rapperului Jay-Z era nerăbdătoare să facă publică vestea că este însărcinată, fiind peste măsură de încântată că-şi va extinde familia.

„Este gravidă în aproape trei luni. Şi este atât de încântată că va deveni mamă, încât şi-a anunţat publicul, cu toate că nu plănuise să facă aşa ceva. Jay este şi el în al nouălea cer. El şi-a dorit foarte mult un copil cu ea. A fost o surpriză pentru toată lumea să anunţe sarcina, mai ales pentru că de-abia dacă ştiau apropiaţii lor. Au ţinut secret până au ştiut cu siguranţă că sarcina este în regulă”, a declarat un apropiat de-ai celebrului cuplu, potrivit presei americane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 243

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus