Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

James Blunt va concerta la Cluj-Napoca

James Blunt va concerta, în 31 octombrie, la Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului de inaugurarea a Sălii Polivalente din municipiu, care este în construcţie, lucrările urmând să fie finalizate la jumătatea lunii septembrie.

James Blunt va ajunge la Cluj-Napoca în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent album, "Moon Landing", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Emil Boc a spus, într-o conferinţă de presă, că lucrările la Sala Polivalentă vor fi gata în 15 septembrie, iar până în 15 octombrie va fi făcută recepţia.

Deschiderea oficială va avea loc în 31 octombrie, cu un concert susţinut de artistul britanic James Blunt. Concertul este organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TIMAF.

Organizatorul TIMAF, Bogdan Buta, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că bugetul evenimentului va fi de aproximativ 250.000 de euro, biletele pentru concert urmând să fie puse în vânzare de săptămâna viitoare, cu preţuri cuprinse între 50 şi 250 de lei.

"Am încercat să aducem un artist actual, care este foarte cerut de public. Concertul de la Cluj-Napoca va fi singurul eveniment al lui James Blunt care va avea loc în România în cadrul turneului de promovare", a spus Buta.

Înaintea concertului de la Cluj-Napoca, artistul va cânta, în 29 octombrie, în Cehia, la Karlovy Vary, iar în 20 noiembrie va susţine un spectacol în Irlanda, la Dublin.

Cântăreţul şi compozitorul britanic James Blunt, cunoscut mai ales pentru piesele "You’re beautiful" şi "Goodbye my lover", a lansat de-a lungul carierei patru albume, cel mai recent, "Moon Landing", fiind lansat anul trecut. Artistul a câştigat de două ori Brit Awards, tot de două ori MTV Video Music Awards şi a fost de cinci ori nominalizat la Premiile Grammy.â

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

intrebare

Acum 9 ani

Pe cind si la Sibiu sala de sport,aeroport,stadion,centuri de diamante ,spital regionai din bani publici? Numai unii sunt abonati la banii publici,iar de la altii se iau numai acesti bani? Vreau sa stiu si eu ca sibian unde se duc banii nostrii, in buzunarele cui si unde se construiesc cu ei si de ce? Vrem explicatii.
Raspunde

raspuns

Acum 9 ani

ba asai cind sibieni in loc s-a voteze in 2009 ,johannis au votat boc [*** ] si taranu a stiut ce s-a faca a confundat bani publici cu bugetu clujului ce sa-i faci adevarati sbieni au luat drumul strainatati disperati de toti manageri care au pus industria brand national si unica in tara pe butuci uitativa cve a facut ala de la fostu rigger [indepedenta ]a facuto maidan ce s-a dfaci cu de astia de inainte vindea ceapa de turda la sibiu si s-a trezit manager si propietar pe ce au lasat sasi ,,ba daca raminea sasi aveati locuri de munca asa ingrosati ridurile somerilor noroc cu ,johannis ca va adus investitori in vestul sibiului ca ne mutam toti la cluj si napoca ,,la sibiu vine dna si ani s-au nu vezi ce prigoana au pus astia pe sibiu ,au inceput cu anchete la pensionari de boala tot una de la pdl ,acum la potenti oameni deafaceri ai sibiului nu aud nimic dinsspre cluj ,iasov si aia au probleme de unde finanteaza paskani echipa de fotbal nu vad nici o realizare deosebita de unde s-a vina bani ,sti de unde au avut bani de la taierile de pensi si salari ,s-au crezi ca constructile alea de terenuri in panta la tara au fost facute de masca ,si uite asa si-au construit pdlaci stadione ,patinoare ,sali de sport etc cu lozinca nu numai la noi construim si la tara si uite asaa s-au sifonat bani dar aia au clanta mare si se dau lideri zonali [politiceni ]la sibiu cind s-a facut investitile la aeroport concitadini nostri ,huleau si amenintau ca se duc la bundestang ca de ce s-a construit aeroportu s-au nu vezi cum o tine noul jupin tot intro licitatie de 2 ani ,aia cu zborurile de pe aeroportu cel mai modern din tara [sibiu ]dute si vezi ca coltu pistei arata tot asa cum a fost la preluarea mandatului de jupin de judet ce s-a mai vorbim desporturi tot a disparut la ce s-a construiasca sala de sport s-a faca piata de brinza ,ba acum mita nu se mai ia cu bani ,punem de o piata si spunem ca nu se aplica taxe ,e normal ca pe miel ,purcel ,briza ,zarzavaturi nu poti s-a scri mita ,de craciun vine purcelu de pasti mielu ,de sft maria zarzavaturile de iarna etc si alea costa bani ,camara burdusita cu de toate tot mita este si spaga se numeste
Raspunde

@2-TROMPETA

Acum 9 ani

Agramatule,eu cred că tu ai scris toată polologhia asta plină de tâmpenii și greșeli gramaticasle doar să nu adormi și să-ți treacă tura de noapte mai repede...pune dreaq mâna pe carte și lasă inernetul că nu-i de tine și ne mai faci pe noi sibienii și de râs!!!
Raspunde

@3

Acum 9 ani

E ok , nimeni nu ii caracterizeaza pe sibieni dupa ***adulatorul lui Klaussie.. Trebuie sa recunoastem ca e oarecum ciudat insa cum face apologia culturii in felul lui caracteristic....dar forumul ar fi plictisitor fara el...hihihi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus