Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Joi, Cisnadia ramane fara gaz metan, timp de 11 ore

E.On Gaz Distribuție anunță întreruperea furnizării gazului metan în Cisnădie, în ziua de joi, 1 septembrie. Alimentarea cu gaze naturale va fi sistată în jurul orei 8.00, pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuție al E.On Gaz. ” După finalizarea lucrărilor, alimentarea cu gaze naturale se va relua treptat, începând cel mai probabil în jurul orei 19.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, anunță oficialii companiei, într-un comunicat de presă.
Pentru informații suplimentare sau sesizări, locuitorii orașului Cisnădie pot apela unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Vizualizari: 123

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus