Luni,
27.09.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Ganditi baroc: 15 noiembrie, termenul limita de depunere a proiectelor culturale

Organizatorii de evenimente culturale care doresc să aibă drept cofinanţator Consiliul Local Sibiu sunt invitaţi să pregătească proiectele pe anul viitor în spirit baroc. În 2012, agenda culturală a Sibiului va sta sub semnul proiectului „Sibiu Baroc update”, pentru care au fost obţinute fonduri europene de promovare.
Ghidul solicitantului urmează să fie publicat în cursul săptămânii viitoare pe site-ul Casei de cultură a municipiului Sibiu.
Data de la care operatorii culturali pot depune proiectele urmează să fie anunţată de administraţia locală. „Am dorit să anunţăm din timp operatorii culturali cu privire la modificarea datei limită de depunere a proiectelor pentru a avea astfel timp să pregătească proiecte. Pentru anul 2012 am propus barocul ca temă pentru proiectele de pe agenda culturală, în contextul proiectului Sibiu Baroc Update pe care municipalitatea îl va desfăşura la anul”, spune primarul Klaus Johannis.
Potrivit datelor furnizate de administraţia locală până acum, fiecare proiect va trebui să întrunească un punctaj de minim 60 de puncte pentru a fi luat în discuţie spre finanţare. „Operatorii culturali care obţin acest punctaj minim vor fi invitaţi la un interviu pentru a-şi susţine proiectul, partnerii proiectului şi detalierea bugetului”, arată reprezentanţii Primăriei Sibiu.
 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

hi,hi

Acum 10 ani

Sigur, Klaus cand se cufureste si rahatul sau este in stil baroc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus