Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Glemonade in Music Pub

Music Pub începe seria spectacolelor din această toamnă cu un eveniment extraordinar AN EVENING GLAMONADE WITH FRIENDS, în data de 6 septembrie, de la ora 20. Trupa Guilty Lemon și Music Pub vă propune o seară de neuitat outdoor, pe terasa locației, cu o scenotehnică impresionantă.

Invitații speciali ai serii sunt, alături de Guilty Lemon, Rareș Popșa - profesor de chitară jazz în Tübingen, Germania și Dan Păcurar, unul dintre cei mai buni saxofoniști de jazz din România. Sebastian Marcovici expune, în cadrul aceluiași eveniment, o serie de fotografii cu temă muzicală. Guilty Lemon va cânta în premieră piese de pe primul lor album, alături de melodiile favorite ale publicului.  Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007, la Sibiu. Formația combină elemente de funk,  jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene.

Invitați la numeroase festivaluri și concerte, Guilty Lemon are o bogată activitate concertistică în toată ţara. Formula actuală a trupei numără cinci persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitara. Costul unui bilet este de 15 lei, cu rezervare (0744 38 138), sau 20 de lei, în seara evenimentului. Fiecare spectator va primi câte o băutură răcoritoare Glemonade din partea casei. În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va amână la o dată ceva fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus