Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
26°C

Glemonade in Music Pub

Music Pub începe seria spectacolelor din această toamnă cu un eveniment extraordinar AN EVENING GLAMONADE WITH FRIENDS, în data de 6 septembrie, de la ora 20. Trupa Guilty Lemon și Music Pub vă propune o seară de neuitat outdoor, pe terasa locației, cu o scenotehnică impresionantă.

Invitații speciali ai serii sunt, alături de Guilty Lemon, Rareș Popșa - profesor de chitară jazz în Tübingen, Germania și Dan Păcurar, unul dintre cei mai buni saxofoniști de jazz din România. Sebastian Marcovici expune, în cadrul aceluiași eveniment, o serie de fotografii cu temă muzicală. Guilty Lemon va cânta în premieră piese de pe primul lor album, alături de melodiile favorite ale publicului.  Guilty Lemon este o formație de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007, la Sibiu. Formația combină elemente de funk,  jazz și r&b, fiind considerată una dintre formațiile influente ale scenei muzicale sibiene.

Invitați la numeroase festivaluri și concerte, Guilty Lemon are o bogată activitate concertistică în toată ţara. Formula actuală a trupei numără cinci persoane: Mihaela Pîțan – voce; Mihai Pîțan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitara. Costul unui bilet este de 15 lei, cu rezervare (0744 38 138), sau 20 de lei, în seara evenimentului. Fiecare spectator va primi câte o băutură răcoritoare Glemonade din partea casei. În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va amână la o dată ceva fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus