Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Ardelenii au talent! Preselectiile se fac marti, la Cluj-Napoca

Preselecţiile pentru show-ul "Românii au talent" de la Pro TV continuă în oraşul Cluj-Napoca, ardelenii fiind aşteptaţi să demonstreze că au talent, marţi, de la ora 10.00, la Hotel Belvedere, informează televiziunea.

Ardeleni de toate vârstele şi din toate meseriile sunt aşteptaţi să uimească o ţarăîntreagă cu talentul lor şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro.

"Românii au talent" este show-ul care oferă o şansă unică de a ajunge în lumina reflectoarelor, şansa de a deveni cunoscut şi apreciat de o ţarăîntreagă, şansa de a transforma un vis în realitate.

La fel ca şi în celelalte oraşe, Smiley şi Pavel Bartoş, cei doi prezentatori ai show-ului, se vor afla printre concurenţi, vor sta de vorbă cu ei şi îi vor încuraja. "Vrem să vedem tot ce are Ardealul mai bun. Îi provocăm pe toţi ardelenii să vină să ne arate de ce sunt în stare", a declarat Pavel Bartoş.

Înscrierile pentru preselecţiile "Românii au talent" se pot face pe site, romaniiautalent.ro, dar şi direct în spaţiul de desfăşurare a preselecţiilor.

Vizualizari: 115

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus