Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

CSS Soimii Sibiu au castigat doua premii la Cupa E.On Kinder. Angel Baumann desemnat cel mai bun portar

După 4 zile de spectacol în care s-au disputat 317 meciuri, cele mai bune echipe şi cei mai buni juniori şi-au adjudecat 5 trofee ”Cupa E.ON Kinder”, 20 de premii pentru echipe şi 15 premii individuale. Cupa E.ON Kinder a fost adjudecată la această ediţie de Şcoala de fotbal Dănuţ Coman Piteşti (Grupa 2004), Academia Gheorghe Hagi (Grupele 2003 şi 2002), FC Electrica Timişoara (Grupa 2001) şi Oţelul Galaţi (Grupa 2000).

Sibiul a fost reprezentat de CSS Şoimii, club care s-a întors de la Tg. Mureş cu premiul III la grupa de vârstă 2000, iar Angel Baumann – portar la CSS Şoimii, a fost desemnat cel mai bun portar în grupa sa de vârstă.

 “Turneul de la Târgu Mureş este din ce în ce mai bun, atât din punctul de vedere al prestaţiei echipelor participante şi al numărului acestora, dar şi în ceea ce priveşte organizarea. La categoria de vârstă la care am participat au fost multe echipe bune, iar locul pe care l-am ocupat ne dovedeşte faptul că nu am venit degeaba. Copii au fost foarte bucuroşi de rezultatul obţinut, la 9 ani contează foarte mult o medalie”, a declarat Florin Constantin, antrenorul echipei „Academiei Hagi”, categoria de vârstă 2002. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

relly

Acum 10 ani

felicitari echipei css soimii si antrenorului lor !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus