Duminică,
24.10.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Presupusa inlocuitoare a lui Ariton vrea sa fie sefa femeilor PD-L. Andreea de ”Fier”

Dată ca posibil înlocuitor al ministrului Economiei, Ion Ariton, consilierul premierului Adreea Paul Vass a declarat, miercuri, că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei de femei a PDL. "A sosit şi timpul generaţiei mele în devenirea României. (...) Definindu-mă curajul, acţiunea şi performanţa, cred că pot să duc Organizaţia de femei a PDL în punctul în care să facă diferenţa, să traseze plusul faţă de celelalte partide politice în campania din 2012 şi după. Mesajul întăririi partidului prin dinamism, prin competiţie liberă, autentică, de forţă este cel pe care doresc să-l transmit femeilor din PDL. Doresc un parteneriat bazat pe inteligenţă", a declarat pentru Mediafax Andreea Paul Vass.
În legătură cu afirmaţia şefului statului de la Şcoala de vară a tinerilor PDL, respectiv să-şi caute lider ca Margaret Thatcher, Andreea Paul Vass a spus că numele său de dinainte de căsători - Vass - înseamnă în limba maghiară "fier". "Sigur că da, ceea ce pare şi mai amuzant este că numele meu de fată - Vass - înseamnă în limba maghiară «fier»", a arătat Adreea Paul Vass, făcând trimitere la faptul că Margaret Thatcher era supranunită "Doamna de Fier".
Alegerile în Organizaţia de femei a PDL vor avea loc în 15 octombrie. Organizaţia este condusă în prezent de către deputatul PDL Sulfina Barbu.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ion

Acum 10 ani

citez \"cred că pot să duc Organizaţia de femei a PDL în punctul\" GGGGGGGGGGG
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

Ba Ioane saracul de tine numai un comentariul de genul acesta puteai sa ai , or fi si din astia ca tine care-ti apreciaza comentariul dar nu poate fi decat tot niste nulitati intelectuale ca tine . Doamna Andrea chiar este altceva decat politica Romaneasca .
Raspunde

3

Acum 10 ani

Da, este un nufar intr-o mlastina de rahat.
Raspunde

ion

Acum 10 ani

sigur iliescu a fost altceva decit ceasescu, constantinescu alceva decit iliescu , si basescu altceva decit const. nastase , tariceanu, boc ; fiecare sunt altceva si fac toti acelasi lucru. Fura , amaneteaza tara la FMI, gabriel resources, Patriciu petrom. altceva aveti sa recomadati?
Raspunde

elen3

Acum 10 ani

Well, trecand peste aluziile referitoare la nume sau la alte asemanari cu personajul asta celebru , eu cred ca detinerea acestei functii despre care se vorbeste de catre d-na Vass , ar fi un prim lucru bun si eficient in materie de cariera politica vs feminitate in tara asta ;asa ca d-na , fii pe pozitii si daca ai pornit pe drumul asta , tine-o inainte, e o mutare buna si mai mult decat atat a venit momentul in care femeia sa se afirme in politica , si prin caracteristici precum competenta , abilitate si tenacitate , nu doar prin celelalte care o definesc ca femeie ; poate poate se mai schimba ideile astea invechite care exista la adresa femeii ,si ne vom putea numara si noi printe natiunile civilizate care plaseaza femeia pe un loc mai sus decat cel pe care din pacate se afla acum , loc pe care de altfel il merita din plin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus