Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Un nou sens giratoriu pe strada Alba Iulia

Până la jumătatea acestei luni, lucrătorii de la DPC vor să termine amenajarea unui sens giratoriu care să reglementeze circulația la intersecția străzilor Alba Iulia și Europa Unită, una din principalele străzi de acces în Zona Industrială Vest (Bramac, Rud, Marquardt, Phoenix Mecano etc).
”Lucrările se vor desfăşura în perioada 8-17 septembrie, iar în aceste zile circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă pe această porţiune. De pe strada Europa Unită se va putea ieşi doar la dreapta datorită acestei limitări temporare. Cei care doresc să ocolească zona o pot face pe drumul secundar nr. 1 (pe lângă Florian Rieger)”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Sibiu. În zona respectivă, a fost deja lărgită strada Alba Iulia, pe partea cu Aeroportul și pe cea înspre Zona Industrială Vest. Noul sens giratoriu va avea un diametru de 12 metri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

ion

Acum 11 ani

2 sapt va ia sa faceti un sens giratoriu? vai de noi, iohanis nu putea iesi cu bmw de la reprezentanta si-si trage sens giratoriu. adevarule ca acolo erau necesare semaforizare sau sens giratoriu. Sa revenim, o bordura si citeva bascule de pamint sunt motiv sa gituiti intraera si iesirea 2 SAPT????????? Sa apareti apoi sa spuneti ca a mai si costat si asfaltul nu s-a putut turna din cauza ploilor .
Raspunde

DG

Acum 11 ani

Dupa ce au asfaltat si marcat Soseaua Alba Iulia acum 2 luni acum si-au adus aminte ca trebuie facut un sens giratoriu. Ce oameni de kkt avem la primarie si DPC.
Raspunde

x

Acum 11 ani

subscriu....dupa ce se face marcaj se vine cu reconfigurare intersectie. Prostie! si aia cu marcajele si aia cu semafoarele sunt niste idioti tolerati de johannis. VREM ALTERNATIVA!!!!!
Raspunde

lolek si bolek

Acum 11 ani

Sasule bate vantul schimbarii si am impresia ca o sa te cam duci pe piula!
Raspunde

@x+lolek....

Acum 11 ani

aveti amandoi alternativa... s-o sugeti ! Pe rand. Repetitiv.
Raspunde

curiosu\'

Acum 11 ani

NOROC CA MAI EXISTA ACEST SECTOR DE SERVICII UNDE NE FACEM REMARCATI CA IN REST SUNTEM VARZA! IN LOC SA MARCAM DE 2-3 ORI PE AN STRAZILE PRINCIPALE DIN ORAS CU VOPSEA CARE DUPA 30 DE ZILE DEVINE INVIZIBILA MAI BINE S-AR APLICA MARCAJE CA PE DRUMURILE NATIONALE CARE REZISTA CEL PUTIN 3-4 ANI! DAR BANII TREBUIE CHELTUITI....FARA NUMAR!!!!!
Raspunde

x

Acum 11 ani

pt 5. sa ne o sugi si tu bai muistule
Raspunde

lolek si bolek

Acum 11 ani

@ 5: subscriu la cele spuse de X si adaug suge-o si pe saseste ca aia e limba ta materna, in loc de tzatza lui ma-ta aia sleampata din Nependorf, de vinde tarhon in Piata Cibin!
Raspunde

@7 si 8

Acum 11 ani

Alternativa ramane dechisa pentru voi . Cu toata straduiala voastra de patrupezi dovediti doar ca sunteti mocofani ... S-o sugeti ! Pe rand. Repetitiv. Ramane cum am spus !
Raspunde

soleil

Acum 11 ani

...aseara am trecut pe langa noul sens giratoriu , inca nemarcat. Deja era \"calarit\" de urme de roti direct prin mijloc. Niste inconstienti si incompetenti cei care se ocupa de amenajare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus