Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
6°C

Personajele din "Cars 2" ajung la Shopping City Sibiu

Duminică va ajunge la Sibiu  Turneul Naţional “Cars 2”,  organizat de Compania Walt Disney.  Copiii fascinaţi de celebrul film animat marca Disney Pixar îşi vor putea întâlni personajele favorite la Shopping City Sibiu.

 "Începând cu orele 15:00, celebrele personaje Fulger McQueen şi Bucsa din cel mai recent film Disney Pixar – Cars 2 -, îi vor invita pe cei mici şi pe cei mari să intre în atmosfera plină de umor şi aventură la volanul celebrei maşini Fulger McQueen, pe pista special amenajată în spaţiul de distracţie “Cars” din cadrul  Galeriei Carrefour. În plus, micuţii se vor putea fotografia cu protagoniştii animaţei, vor putea urmări desene animate ori colora planşe speciale cu Fulger McQueen şi prietenii lui', anunţă organizatorii turneului.

Fanii filmului vor avea parte de surprize şi vor fi aşteptaţi şi în zona Playstation să experimenteze noul joc video “Cars 2”.
 
Filmul reprezintă cea mai nouă animaţie a Studiourilor Walt Disney în colaborare cu Pixar, în realizarea căreia s-au folosit cele mai noi tehnologii în materie de efecte speciale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus