Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Florin Majer si-a rupt tendonul lui Ahile

Clubul Voința Sibiu a anunțat ieri, pe pagina sa oficială de pe binecunoscuta rețea de socializare Facebook, că jucătorul Florin Măjer s-a accidentat la un antrenament, diagnosticul fiind acela de ruptură a tendonului ahilian/achilian stâng.

„Florin Măjer, out până în iarnă Mijlocașul Florin Măjer s-a accidentat la unul dintre antrenamentele de astăzi. Fotbalistul echipei sibiene a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile și va fi operat în câteva zile, urmând să fie indisponibil până la finalul turului. Cu toții îi dorim însănătoșire grabnică”, s-a scris pe „peretele” Voinței Sibiu.

În acest moment, nu se poate ști cu siguranță cât timp va fi indisponibil Florin, deoarece principalul incovenient al rupturilor de tendoane constă în chiar recuperarea de după operație. Este bine știut faptul că tendoanele sunt constituite din țesut fibros slab vascularizat. O vindecare rapidă este direct proporțională cu o vascularizare bună, ceea ce nu reprezintă cazul tendoanelor lui Ahile. Însă, au fost cazuri în care recuperarea și reintrarea pe teren s-au făcut mult mai repede decât în perioada anunțată inițial. Unul dintre aceste cazuri este și cel al lui David Beckham, accidentat anul trecut în luna mai, care, la trei luni după ce și-a rupt tendonul lui Ahile(piciorul stâng), a revenit pe teren.

Florin așteaptă să intre în sala de operații, lucru care se va întâmpla abia la începutul săptămânii viitoare, este încrezător și abia așteaptă să revină pe teren. După operație, pe el îl așteaptă o perioadă de 6-8 săptămâni în care va avea piciorul în ghips, imobilizat în echin, după care, după scoaterea ghipsului, va urma recuperarea propriu-zisă. O recuperare completă este pe deplin realizabilă, dar necesită cu precădere fizioterapie.

Ziarul Turnul Sfatului îi urează însănătoșire grabnică.

Sursă foto:  Voința Sibiu - Pagina oficială de pe Facebook 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

nica george

Acum 10 ani

cum se mai simte acum Florim Majer
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus