Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Update. Rares Macrea inlocuit de Guvern cu Morar: "a fost o decizie luata in coalitie"

Guvernul României a decis astăzi încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Sibiu de către Macrea Rareş. De asemenea, Guvernul a aprobat exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Sibiu de către Morar Constantin.

”A fost o decizie luată în cadrul coaliției și sper că vom face o echipă bună cu cei de la Prefectura Sibiu. În cazul UNPR Sibiu, în ceea ce privește conducerea organizației județene, decizia o vor lua colegii mei. Din punctul meu de vedere, astăzi mi-am încheiat mandatul politic”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Constantin Morar.

Fostul lider al UNPR absolvit Facultatea de Ştiinţe Ecomice, din cadrul Universităţii Craiova, şi este doctorand al Universităţii Lucian Blaga – Facultatea de Management.

Morar a mai deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu şi este preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

UN ALEGATOR

Acum 12 ani

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT, UN ADEVARAT SIBIAN, A FACUT MULT BINE PT. SIBIU , LA MAI MARE
Raspunde

@ UN ALEGATOR

Acum 12 ani

Vezi sa nu manance dl. Costica ardei iute ca te pisca limba
Raspunde

Ionica

Acum 12 ani

pai conform legii, subprefectul trebuie sa fie si el apolitic. Deci Costica trebuie sa demisioneze de la sefia UNPR. Se pregateste Ionica Hambasan. Si uite asa , Costica a ajuns subprefect, functie dorita foarte mult. De fapt el asa zice , ca de aia a plecat din PSD, ca nu l-au pus subprefect. Atunci cind l-au numit pe Orltan. Pai seful mafiei personale a lui Adrian Nastase e preiten bun cu seful protocolului lui Adrian Nastase. Ce l-a mai cazat pe Ilici la el , la Casa Moraru. Se pregateste acum sa cazeze pe altcineva, de data asta in Castelul lui Hary Poter de la Bradu.
Raspunde

Tradatorul

Acum 12 ani

asta a prins la CIOLAN si cand ma gandesc ca era PSD-ist inrait!!!
Raspunde

hotelul de la bratu!

Acum 12 ani

bravo! asta ati votat sibieni idioti!
Raspunde

nasol

Acum 12 ani

se pare ca indiferent pe cine votam, prin rotatie tot aia ajung la ciolan... trist
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus