Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Transilvanian Brunch, la Stejarisu

Ultima ediție din acest an a Transilvanian Brunch va avea loc în sătucul Stejărișu, în apropiere de Agnita, la 70 de kilometri de Sibiu. Satul nu are acum mai mult de 200 de familii. A fost întotdeauna un sat mic, amenințat de inundații și cotropiri. Numele îi vine de la pădurile de stejar ce îl înconjoară. Casele localnicilor au fost renovate în ultimii ani prin grija Asociației Austria Pro România, iar mai multe ateliere meșteșugărești au fost construite în sat. Curtea bisericii din Stejărișu este faimoasă pentru diversitatea plantelor medicinale tradiționale ce se cultivă acolo. Ultima ediție a Transilvanian Brunch va avea loc în 24 septembrie iar pentru rezervări și mai multe informații puteți contacta organizatorii la adresa [email protected]. ”Transilvanian Brunch a apărut la începutul anului 2008 ca o inițiativă a asociației GAL Microregiunea Hârtibaciu de cunoaștere reciprocă și colaborare în Valea Hârtibaciului, dar și ca un exercițiu de promovare a produselor locale (în special producători ai BioCoop Sibiu). Totodată, a fost un bun motiv de întâlnire multiculturală - “în afara orelor de program” - a celor care activează în turism, cultură, dezvoltare rurală și socială, agricultură ecologică, renovare și restaurare, branșe care într-un fel sau altul se completează și regăsesc în multe initiațive și proiecte actuale. Brunch-urile sunt organizate de regulă în ultima sâmbătă a fiecărei luni într-un loc deosebit și se bucură pe lângă oferta culinară și de o tematică specială”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

echipa TB

Acum 12 ani

adresa corecta de email: [email protected] Mersi mult!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus