Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Ministrul Boagiu este nemultumit de reabilitarea Transfagarasanului si ameninta cu rezilierea contractului

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a cerut astăzi CNADNR sancţionarea firmei care se ocupă de reabilitarea Transfăgărăşanului.

"Am spus în nenumărate rânduri că acele firme care nu acceptă să lucreze în condiţii de seriozitate şi profesionalism, respectând contractele pe care le au, vor fi sancţionate, fie prin aplicarea de penalităţi, fie prin rezilierea contractelor. Primesc săptămânal rapoarte de monitorizare a lucrărilor pe care le avem şi, din nefericire pentru firmele care erau obişnuite să stea fără să muncească, dar să ceară bani, iau şi măsuri atunci când stadiul de execuţie trenează. Este şi cazul acestei firme, titulara unui contract de întreţinere multianuală semnat în noiembrie 2008. Ei au primit o comandă din partea DRDP Bucureşti pentru reabilitarea DN 7C, Transfăgărăşan, o rută foarte importantă din punct de vedere economic şi turistic, dar nu îţi îndeplinesc obligaţiile, în condiţiile în care resursa financiară este alocată", a declarat ministrul Anca Boagiu, citat de Realitatea TV.

Firma avertizată de Anca Boagiu se numeşte Argecom.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 192

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

ii consider pe cei din PDL oameni de-o calitate indoielnica care numai sa conduca n-ar trebui...TOTUSI doamna mai sus mentionata este singura din ultimii 10-15 ani care se afla la conducerea unui minister FOARTE important si care are curajul sau priceperea sa spuna unui cinstructor nesimtit ca nu este multumita de calitatea lucrarilor!!! Pentru asta felicitari!!!
Raspunde

Gufy

Acum 11 ani

Lipseste pregatirea reporterului care a scris articolul!! Este vorba despre proasta reabilitare a versantului sudic al Transfagarasanului, lucru vizibil din denumirea firmei ,... Argecom!!Pe partea sibiana lucrurile nu stau rau fata de sud!!Deci , baieti suiti-va intr-o masina si mai iesiti din birouri pe teren , cel putin prin judet!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus