Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

CSU, eliminata din Cupa

CSU Sibiu nu a reușit să învingă în deplasare echipa BCM U Pitești și a fost eliminată din Cupă, încă din prima rundă, pentru al doilea an consecutiv. Sezonul precedent, CSU Sibiu, condusă de Audrius Prakuraitis, a părăsit Cupa României din prima etapă după o dublă cu Gaz Metan Mediaș, echipă ce avea să câștige la final competiția. Sibienii plecau din start cu un handicap de 7 puncte, diferența la care piteștenii au câștigat în Sala Transilvania în urmă cu o săptămână. Nu doar că nu au reușit să câștige partida, dar sibienii au fost și înfrânți la o diferență care spune totul despre valoarea lotului și forma actuală a celor două echipe. Piteștenii au trecut în meciul retur la 13 puncte diferență de sibieni și se califică mai departe, în faza următoare a competiției. Wisseh a marcat 20 de puncte, Riley a reușit un double-double cu 15 puncte și 13 recuperări iar Crăciun a marcat 13 puncte, insuficient însă pentru o calificare în faza următoare a Cupei României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Paul

Acum 12 ani

...in continuare modesti! ... mediocri, chiar (atit la nivel managerial, cat si la nivelul bancii tehnice!...rezultatul este,implicit, identic si la nivelul lotului de jucatori si al rezultatelor sportive) !!! oare cati sibieni vor mai \"musca\" nada otravita a echipei manageriale si-si vor mai achizitiona abonamente pentru un intreg sezon DEJA compromis, chiar inainte de a incepe efectiv (dubla din Cupa RO a fost doar prologul, nici macar incalzirea) ???
Raspunde

HUIY

Acum 12 ani

DA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus