Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ioan Hambasan, numit presedinte interimar al UNPR Sibiu

Ioan Hămbăşan, principalul finanţator al echipei CSU Voinţa, a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a UNPR, după ce Constantin Morar a ieşit din politică, devenind subprefect.

Numirea lui Hămbăşan a avut loc în prezenţa lui Gabriel Oprea, preşedintele executiv al partidului şi, tototdată, ministru al Apărării. „Am mare încredere în actualul preşedinte interimar şi în echipa lui. Sunt convins că astfel, şi la Sibiu, vom reuşi să ducem acest proiect naţional, numit UNPR”, a declarat Gabriel Oprea.

Noul preşedinte interimar, Ioan Hămbăşan, spune că va continua proiectele începute de Constantin Morar. „Prin experienţa de 15 – 20 de ani pe care o am în lucrul cu oamenii sper să lărgesc echipa UNPR Sibiu, să dezvolt proiectele deja începute de domnul Morar. Îmi doresc ca UNPR Sibiu să cuprindă o sferă cât mai mare din ceea ce înseamnă implicarea în problemele comunităţii”, a declarat, la învestirea sa, Ioan Hămbăşan.

Alegerile care urmează au drept ţintă, la nivel naţional şi, implicit, local, un procent de zece la sută din voturile valabil exprimate. „Zece procente reprezintă un minim naţional. Orice performanţă în plus contează”, a mai spus Oprea.

UNPR Sibiu va avea o sarcină relativ delicată la nivel local, având în vedere alianţa cu PD-L la nivel naţional, partid care, la ora actuală, nu este în relaţii deloc bune cu FDGR, formaţiunea care conduce administrativ atât judeţul, cât şi municipiul Sibiu. Referitor la această situaţie, preşedintele executiv al UNPR a preferat să lase loc de bună-înţelegere. „Şi eu am fost prefect şi implicat în conducerea mai multor instituţii şi singura politică dusă a fost cea în folosul comunităţii. Iubesc Sibiul, de aici mi-am luat nevastă, şi consider că atât judeţul cât şi oraşul sunt un exemplu la nivel european. Dorim să ajutăm dezvoltarea zonei în continuare, de aceea am şi promovat un subprefect la Sibiu – să ajute cât mai mult la implementarea unor proiecte în beneficiul comunităţii”, a mai spus Oprea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Tradatorii

Acum 12 ani

TRADATORII
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

unpr un partid de viitor o echipa de luptatori si oameni care au reusit in viata prin ambtitie si caracter puternic
Raspunde

mama

Acum 12 ani

O adunatura de frustrati si tradatori. Sper ca la Sibiu sa ia 0,10% la alegeri (asta daca o sa se voteze ei intre ei) !
Raspunde

magog

Acum 12 ani

acum inteleg de ce se zbatea PDL pentru bani la echipa de fotbal.....hai sictir
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus