Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Peste 800 de absolventi s-au prezentat la Bursa locurilor de munca

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu vineri, s-au prezentat peste 1.000 de participanți, dornici să-și găsească un loc de muncă, dintre care 860 au fost absovenți.

Peste 700 de persoane în Sibiu și mai mult de 300 în Mediaș, și-au depus CV-urile și au fost intervievate, pentru cele aproximativ 800 de posturi scoase la conscurs în cadrul bursei.

În urma interviurilor aproape 650 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, în meserii precum inginer mecanic, tehnician-operator la roboți industriali, inginer producție, inginer de sistem software, agent de asigurare, lucrător comercial, inspector asigurări, operator mașini cu comandă numerică, operator montaj linii automate, operator vânzări prin telefon, consilier juridic, contabil, economist, agent securitate, consilier financiar, consilier vânzări asigurari şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

La această acţiune a participat presedintele A.N.O.F.M, Silviu Bian, membrii Consiliului Consultativ al A.J.O.F.M. Sibiu și reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus