Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Un sibian a dat disparut in apropiere de Hunedoara

Sibianul  Gheorghiu Dumitru Cosmin, a plecat vinerea trecută de pe râul Cerna, situat în apropierea municipiului Hunedoara, într-o direcţie necunoscută şi nu mai poate fi găsit.

Sora acestuia a sesizat în cursul zilei de ieri dispariţia fratelui ei la Serviciul Invetigaţii Criminale Sibiu. Acesta a plecat în data de 23 septembrie pe râul Cerna, situat în apropierea municipiului Hunedoara, pentru a aduna lipitori pentru pescuit, fără a se mai întoarce acasă. Gheorghiu Dumitru Cosmin a plecat cu autoturismul, marca Logan cu numărul de înmatriculare SB 47 PNI.  Bărbatul de 33 de ani are 1,80 m înălţime aprox. 90 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, ten măsliniu, constituţie atletică şi poartă mustaţă. Ca semn particular are pe umărul drept are un tatuaj multicolor, reprezentând un peşte. La data dispariţie purta un tricou simplu, crem, pantalon de trening albastru cu dungi laterale albe, slapi negri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 254

Comentarii

5 comentarii

European

Acum 12 ani

Domnule Georgescu cu cine ati invatat romaneste? Articolul este de 2 bani...
Raspunde

hilarius penibilus

Acum 12 ani

\"Un sibian a dat dispărut\"... poate: \"Un sibian E dat disparut!\" Apoi: \"Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie... \", desi in tot articolul de rahat apare o singura femeie, sora disparutului, care a si sesizat Politia. Asta-i presa? Pana si bloggerii sunt peste nivelul acesta...
Raspunde

Femeia

Acum 12 ani

Parca era vorba de un barbat cu mustata! :) Ultimul paragraf e asta! \"Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această FEMEIE sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112\" =)) Mr Bean e copil mic! Aici e distractia adevarata!
Raspunde

anonim

Acum 12 ani

el se ocupa de adunat rame si lipitori aprovizona magazinele de pescuit din sibiu,nu stiu ce sa fi putut intampla cu el,avea capu pe umeri gandea bine nu era ultimu om al strazi....dar masina loganu lau gasit ?
Raspunde

xDeYu Is LiKe A sTaR ;x

Acum 12 ani

D-l Georgescu Ai FAcut Romana Cu Femeia De Servici...? Mai Repeta O Data Clasa A II-A
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus