Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Adeverinta de asigurat se poate obtine si online

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu a implementat o procedura on-line de eliberare a adeverinței de asigurat, sibienilor care au această calitate și au nevoie să o dovedească pentru a beneficia de pachetul de baza de servicii medicale.

Cu ajutorul site-ului www.cassb.ro CAS Sibiu își propune să evite aglomerația și să asigure o comunicare mai rapidă. Legea prevede ca până la emiterea cardului electronic de asigurat, dovada calității de asigurat să se facă cu adeverința de asigurat.

Începând cu data de 26 septembrie, în vederea obținerii acestei adeverințe, persoanele care au calitatea de asigurat pot completa și trimite online cererea de eliberare a adeverinței prin intermediul site-ului www.cassb.ro – rubrica „Cerere Adeverinta de asigurat”. Situația privind categoria și calitatea de asigurat va fi verificată în compartimentul de specialitate al CAS Sibiu, iar în maxim 24 de ore de la trimiterea cererii de către contribuabil, acesta își poate primi și tipari Adeverința de Asigurat prin accesarea site-ul CAS și introducerea CNP-ului la rubrica „Eliberare Adeverințe de Asigurat”.

În cazul în care este nevoie de clarificarea calității de asigurat prin documente doveditoare, persoana în cauză va primi dupa introducerea CNP-ului un răspuns personalizat în care se vor specifica punctual documentele care trebuiesc prezentate la ghișeele CAS Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

turcu nicolae

Acum 10 ani

Raspunde

daaaaaaa

Acum 10 ani

f buna treaba!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus