Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Rectificare

 

În articolul ”Puşcărie redusă de două ori pentru violatorul din Ştrand”, publicat de Turnul Sfatului pe 26 septembrie, a apărut informația că la Curtea de Apel Alba a fost admis recursul inculpatului acuzat de viol, în sensul reducerii pedepsei de la 16 ani de închisoare, la zece ani, alături de reducerea daunelor morale de la 440.000 de lei, la 220.000 de lei.
În fapt a fost vorba de opinie separată, de admitere a recursului inculpatului, sentința finală de la Curtea de Apel Alba fiind de menținere a sentinței dată de Tribunalul Sibiu, de 16 ani de închisoare.
Fiind vorba de o eroare de documentare, facem cuvenita precizare legat de amintitul articol și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pricinuite celor afectați de acest subiect.
 
Redacția Turnul Sfatului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus