Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Kudokai Sibiu a dat lovitura cu “Lucifer" Danilencu

Clubul sibian Kudokai a fost prezent weekend-ul trecut la Gala Local Kombat de la Brăilă prin sportivul Lucian Danilencu. Acesta s-a întors la Sibiu victorios, reuşind un KO în faţa luptătorului lituanian Tomas Pakutinskas, chiar la prima sa competiţie în care a luptat sub culorile Kudokai.

Lucian Danilencu a intrat în competiţie în meciul numărul patru al Galei de la Brăila. Acesta a fost, de altfel, şi primul lui meci în culorile clubului Kudokai Sibiu, reuşind să încheie confruntarea cu un KO. Adversarul lui Lucian vine din Lituania şi este un sportiv experimentat în sportul de ring. La cei 24 de ani ai săi acesta a reuşit să facă un palmares bun în kickboxing şi arte marţiale mixte.

“Kudokai Atlassib are o toamnă plină de evenimente sportive. După participarea lui Lucian Danilencu la Gala Local Kombat, colegul său de club Miodrag Olar va participa pe data de 15 octombrie în Circuitul TK2 şi Fight Code seria Dragons care se va ţine la Marsilia. Vom reveni cu detalii despre acest eveniment. Kudokai Atlassib doreşte să-i mulţumescă Holdingului Atlassib şi domnului inginer Ilie Carabulea pentru susţinerea performanţei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Kudokai Sibiu.

Mai puţin cunoscut pentru iubitorii acestui sport este faptul că Lucian “Lucifer” Danilencu leagă o prietenie de lungă durată cu Ionuţ Iftimoaie, cei doi începând performanţa în sportul de ring în Italia. Mai mult decât atât, pentru Gala de săptămâna trecută Lucian s-a antrenat a Torino, alături de Ionuţ Iftimoaie. Lucian Danilencu, pe lângă antrenamentele istovitoare la care participă, are un loc de muncă la un bazin de înot ca instructor de înot dar este solicitat şi de o firmă de pază şi protecţie din Torino pentru servicii de pază şi escortă.

„Mulţumesc Kudokai Atlassib pentru suportul acordat.Sunt conştient că acum fac parte dintr-o echipă puternică şi voi încerca prin toate forţele să aduc cât mai multe victorii pentru Sibiu şi pentru Kudokai Atlassib”, a declarat Lucian Danilencu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus