Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Primul inginer roman din Copsa Mica a implinit 100 de ani

Emil Mohan, specialist în construcția căilor ferate, este primul inginer român din Copșa Mică și tocmai a împlinit 100 de ani, anunță primăria din localitate. La împlinirea acestei vârste, autoritățile i-au înmânat primului inginer și o diplomă, sub care se semnează Daniel Mihalache, primarul: ”Bucuroase că Bunul Dumnezeu i-a hărăzit zile cu sănătate şi o minte ageră până la această venerabilă vârstă, autorităţile locale din Copşa Mică prin reprezentantul lor oficial i-au urat un călduros «La Mulţi Ani!» , domnului inginer Mohan Emil, asigurându-l de toată consideraţia şi respectul copşenilor!”, scrie pe diploma trimisă decanului de vârstă, pe care oamenii din Copșa îl apreciază drept ”un om de o deosebită ţinută ştiinţifică şi morală, membru al unei dintre cele mai vechi familii din oraşul Copşa Mică”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus