Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Vintage Pub deschide vineri un nou sezon

Noul sezon în Vintage Pub debutează vineri, cu un Grand Reopening Party iar sâmbătă continuă cu Jagermeister Party. Primul mare eveniment din noul sezon: concertul aniversar „30 de ani - Celelalte Cuvinte”.

După o binemeritată „vacanță de vară”, în care Vintage Pub a fost deschis doar în weekend, un nou sezon debutează în clubul de pe strada Zaharia Boiu 2. Cu multe surprize și petreceri pentru toți cei ce vor călca pragul clubului în următoarele luni. În această perioadă mai calmă, Vintage Pub a trecut printr-o cosmetizare serioasă. Vechiului club i-au fost adăugate noi elemente de design iar spațiul a fost mărit. Acum, Vintage Pub are peste 220 de locuri pe scaune și o capacitate totală de 400 de persoane. „Ne dorim de la acest nou sezon și mai mult decât anul trecut. Vom avea și anul acesta concerte ale unor trupe cunoscute dar vrem să insistăm și pe noile talente. Oferim scena clubului oricărei formații în căutarea afirmării”, spune Gabi Ritivoiu, unul dintre patronii clubului. Primul mare concert pe scena Vintage Pub este deja programat pentru 9 noiembrie. La începutul lunii viitoare, una dintre cele mai longevive trupe de rock din România, Celelalte Cuvinte, revin la Sibiu pentru a sărbători alături de fani, în Vintage Pub, 30 de ani de existență. Concertul trupei orădene face parte dintr-un turneu național care începe la Oradea, trece prin Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Brașov și multe, multe alte orașe. Biletele la concerte se vor putea cumpăra în curând în Vintage Pub și în Supporter Sports Pub & Grill, pe bulevardul Victoriei. Alături de concerte, în Vintage Pub va începe în curând un nou sezon de karaoke, cu premii și mai atractive iar petrecerile tematice vor continua seria de surprize începută anul trecut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus