Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Johannis: Vointa e la retrogradare si inregimentata politic. Hambasan: Luptam sa supravietuim si nu candidez la nicio functie!

Primarul Klaus Johannis s-a declarat astăzi dezamăgit de ultimele rezulate avute de CSU Voința și de faptul că președintele clubului a fost numit președinte interimar al UNPR Sibiu. Johannis spune însă că Primăria va continua să ajute echipa. ”Vom sprijini echipa în continuare, iar în cadrul rectificării bugetare din octombrie, vom repartiza 500.000 de lei pentru Voința și vom continua investițile la stadion”, a anunțat Johannis. Cât despre jocul echipei, primarul are alte așteptări. „Nu sunt mulumit de rezultatele Voinței, în scurt timp a intrat în zona de retrogradare. M-am gândit inițial ce înseamnă o echipă de fotal independentă politic, mai mult, după tot ce s-a vehiculat că Voința este pentru sibieni și nu are egătură cu politicul. Dacă asta influențează sau nu rezultatele clubului Voința, nu pot aprecia eu„, a declarat Klaus Johannis.
Președintele clubului Voința, Ioan Hămbășan i-a răspuns primarului că sportul poate să nu aibă legătură cu politicul. În plus, Hămbășan spune că era lider în cadrul UNPR Sibiu și până acum, și că nu și-a propus să candideze pentru vreo funție publică. ”Sunt membru al UNPR încă de la înființarea partidului și cred că pot face diferența între politc și fotbal, la fel cum am făcut-o și până acum. Am fost numit președinte inerimar la UNPR Sibiu, însă asta nu schimbă cu nimic situația de la clubul Voința. Nu are nicio legătură una cu alta. Anunț public că nu voi candida pentru nicio funcție. Voința și-a propus de la început să evite retrogradarea, suntem o echipă mică ce are lângă ea doar sprijinul sibienilor. Am jucat cu echipe mari, iar în România, echiple puternice au mai multe avantaje față de echipele mici. Cred că ne putem salva. Voința nu este echipa UNPR, este echipa sibienilor care vin la stadion. Sibienii care plătesc bilete și vin alături de noi la meciuri sunt sprijinul nostru. Pe ei nu vrem să-i dezamăgim”, a declarat Ioan Hămbășan pentru Turnul Sfatului.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

sef

Acum 9 ani

Johannis lasa-NE lasa-NE!!! nu ne mai mintiiiiiiii
Raspunde

WW

Acum 9 ani

IESE SI SASUL LA ATAC, NU A FACUT NIMIC PANA ACUM PT. SIBIENI
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

banul public plateste doar performanta. Sportul nu prea aduce prestigiu orasului nostru. In schimb cultura, ambientul orasului nostru medieval, da.
Raspunde

vio

Acum 9 ani

cat de idiot poate fi cineva care semneaza sec WW. Dupa 10 ani in care Sibiul a devenit primul oras european din Romania, sub mandat Johannis, vine idiotul asta si zice ca nu s-a facut nimic pentru sibieni. Vai de capul tau
Raspunde

mikke

Acum 9 ani

johannis e destept. fara bani la fotbal. sa se investeasca in strazi parcuri si servicii. adica in calitatea vietii , bai desteptilor.
Raspunde

edy deutschland

Acum 9 ani

färä sas era sibiul naspä. sä meargä in craiova acolo e mai fain sä fiti mintru cä aveti un sas la putere si vointa nar supra vietui färä un sas problem asta am mai avuto 2005 hai vointa primii 2 ani is cele mai grei in ligä banii. hai johnnis gruss edy
Raspunde

?

Acum 9 ani

Cu ceva timp in urma propunere pedeleilor de a se aloca fonduri pentru Vointa era o actiune politicianista, acum cand vine din partea primarului e OK! Judecati singuri!!
Raspunde

vali

Acum 9 ani

trebuie sa ne hotaram ce vrem: echipa de fotbal, seminte, manele, oras plin de smecheri sau oras european cu oameni civilizati, strazi asfaltate, conditii de trai decente. Fiecare e liber sa aleaga si orasul si primarul dupa mentalitatea fiecaruia.
Raspunde

dan

Acum 9 ani

parerea mea ca fiecare are treaba lui, primarul să fie primar, iar hambasan sa vada de club, nu trebuie sa judecam noi actiunile lor, important e ca VOINTA sa ne mai aduca si satisfactii, degeaba ajucat bine cu Rapidul, de exemplu, daca nu se vad punctele in clasament, fotbalul se joaca pe puncte nu pe posesie sau pe alte criterii. Noi trebuie sa incurajam si sa sustinem echipa si neaparat sa asteptam si satisfactii de la baetii nostrii, cat despre oamenii politici sa-i lasam sa-si vada ei de treaba lor.
Raspunde

@

Acum 9 ani

poate da bani blonda lu base.Hai SOIMII
Raspunde

Tinea

Acum 9 ani

Un singur lucru ii reprosez primarului Johannis: calea poplacii, ca e jalnica de jdee ani. In rest, tot ce a facut bravo si tot respectul.
Raspunde

mephisto

Acum 9 ani

Decit sa dam bani pentru sport mai bine reparam strazi care nu necesita reparatii[vezi bulevardul spitalelor]
Raspunde

K.Samuel

Acum 9 ani

@11: Subscriu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus