Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Un copil de 13 ani aflat in coma dupa un accident rutier provocat de tatal sau a murit

Un copil de 13 ani aflat în comă profundă, de trei săptămâni, după ce maşina în care se afla şi care era condusă de tatăl său a intrat într-o movilă de pământ, a murit la spital, în noaptea de miercuri spre joi, tatăl său urmând să fie cercetat pentru ucidere din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă, copilul de 13 ani care a ajuns în comă profundă la spital, în 13 septembrie, după un accident provocat de tatăl său a murit în noaptea de miercuri spre joi, transmite corespondentul Mediafax.
"Pacientul în vârstă de 13 ani a intrat în stop cardiac pe suport respirator, s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă pacientul nu a răspuns acestora, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Pacientul a ajuns la spital în 13 septembrie, în stare gravă, în comă profundă, în urma unui accident rutier. Acesta s-a aflat trei săptămâni sub tratament şi supraveghere în cadul Secţiei Anestezie Terapie Intensivă, starea sa ramânând gravă pe tot parcursul", a declarat, joi, corespondentului Mediafax, Raluca Puşcă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, în urma acestui deces procurorii care îl cercetau pe tatăl băiatului pentru vătămare corporală gravă din culpă vor schimba încadrarea juridică a faptei, bărbatul urmând să fie cercetat pentru ucidere din culpă.
Copilul de 13 ani a ajuns, în 13 septembrie, în comă profundă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu după ce maşina condusă de tatăl său a ieşit de pe şosea şi a intrat într-o movilă de pământ aflată într-o grădină din apropiere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus