Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Sibiul a ajuns in presa din Peru

Inaugurarea Centrului Cultural Latino-American de săptămâna trecută încă are ecouri în presa internaţională. Agenţia peruană de ştiri „Andina” scrie că noul centru de la Sibiu va servi ca o poartă de intrare studenţii români şi europeni spre America Latină.

„Ambasadorul peruan în România a parafat cu această ocazie o înţelegere între Universitatea Lucian Blaga şi Academia Diplomatică Peruană pentru a oferi studenţilor români informaţii despre Peru şi America Latină.

Mai merită menţionat faptul că Centrul Cultural Latino-American şi înţelegerea semnată sunt practic platforme pentru schimburi culturale academice pentru ţara noastră”, notează Agenţia peruană de ştiri.

Informaţiile au fost preluate de numeroase alte instituţii de presă din America de Sud.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus