Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ambasadorul Finlandei vine la Sibiu pentru vernisarea expozitiei de "Grafica a Asociatiei Graficienilor din Turku/Finlanda"

Mâine, sibienii sunt aşteptaţi la vernisajul expoziţia de „Grafică a Asociaţiei Graficienilor din Turku/Finlanda”, care va avea loc în prezenţa ambasadorului Finlandei la Bucureşti, Ulla Väistö sub patronajul căreia a fost realizată.

Mesajul expoziţiei constituie salutul oraşului finlandez, Capitală Culturală Europeană 2011 către oraşul Sibiu – Capitală Culturală Europeană în anul 2007.

Vor fi expuse 51 de lucrări ale graficienilor finlandezi, printre care Annette Almarsund-Holström, Annika Dahlsten, Yrjänä Ermala şi Veronika Ringbom. Expoziţia oferă posibilitatea achiziţionării lucrărilor şi este susţinută de un număr de 15 artişti finlandezi cu vârste cuprinse între 31 şi 60 de ani, care au reuşit să-şi exprime emoţiile prin intermediul celor mai minuţioase şi mai delicate tehnici ale gravurii.

Vernisajul va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 14:00, în spaţiul Cabinetului de Grafică din Palatul Brukenthal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 12 ani

afara cu asta. nu e binevenit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus