Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Micile lucrari de toamna: mai un podet, mai o scara

Primăria Sibiu a făcut publică lista unor lucrări "de o mai mică amploare" pe la scările pietonale de pe străzile Dealului şi Moldovei şi cele din zona Parcului Tineretului. Alături de lucrările de la unul din podeţele din Parcul Sub Arini, valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ 80.000 de lei.
[Lucrările de reparaţii la scările care coboară de pe strada Dealului către Parcul Petofi Sandor au început de săptămâna trecută, acestea fiind închise traficului pietonal pe o perioadă de trei săptămâni. În prezent se toarnă betonul pe scări. La zidul de sprijin a fost refăcută tencuiala şi urmează să fie zugrăvit. Balustrada va fi revopsită şi ancorată din nou în beton", notează reprezentanţii administraţiei locale. În acelaşi stadiu (pregătite de betonare) sunt şi scările care fac legătura între străzile Moldovei şi Ştrandului, în timp ce scările care coboară de pe strada Pompei Onofreiu către Parcul Tineretului vor intra în reabilitare săptămâna viitoare.
Podeţul din parcul Subarini din dreptul Spitalului Militar se reface cu beton şi se revopsesc balustradele metalice.

 

Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

alex

Acum 10 ani

Eu i-am trimis primariei o citatie ca trb reparate aceste lucruri ma bucur ca priamria tine cont de parerea sibienilor.Noi ne intelegem cu primaria.
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

in general in Sibiu se misca lucrurile...desi mai sunt destule chestii care pot fi imbunatatite...
Raspunde

pt. alex

Acum 10 ani

Mai meri si in ma-ta, postac nenorocit cu comentariile tale pro-sasesti si antiromanesti!!! Cat iti da iohANUS pentru supt cariciul si pupat gaozul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus