Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

FOTO. Boc la Sibiu. PDL pune tunurile pe "Uniunea socialista"

UPDATE Premierul Emil Boc a ajuns astăzi la Sibiu, pentru a participa la constituirea Comisiei Naționale pentru Administrație, Ordine Publică, Siguranță Națională, Dezvoltare locală și regională. Primele discursuri au avut un numitor comun: Uniunea socialistă, așa cum a fost denumita USL de către președinta Camerei Deputaților, Roberta Anastase.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezentat de ministrul de Interne Traian Igaș ca fiind "cel care-i dă mari insomnii lui Victor Ponta":  "Noi ne lăudam prea puțin. PSD ar fi trimis milioane de scrisori dacă ar fi rezolvat ei problema subvențiilor agricole (...) Acești copii cu fontanela deschisă ajunși lideri de partid vor ajunge pe centurile ocolitoare ale orașelor pe care noi le construim", a declarat de la tribună Gheorghe Flutur, fără a uita să felicite PDL Sibiu pentru "organizarea nemțească a evenimentului".

Ministrul Turismului, Elena Udrea a anuntat ca PDL a devenit partidul cu cei mai multi primari. "Le-au plecat primarii, le pleaca parlamentarii, PDL este cel mai important partid din România", a punctat Elena Udrea.

Urmează la cuvânt premierul Emil Boc. Pentru preşedinţia comisiei există un singur candidat: primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Pentru şapte locuri de vicepreşedinte candidează 16 persoane, niciun delegat sibian neanunţâdu-şi candidatura. Deasemenea, pentru funcţia de secretar al comisiei există o singură candidatură. 

Emil Boc: "Sa creăm presiunea cetăţenilor pentru a obliga opoziţia să vină să realizăm cele două treimi necesare revizuirii Constituţiei". "România are cel mai mare procent din PIB alocat investiţiilor din UE. Acest lucru explică de ce rata şomajului rămâne cu două procente în urma Uniunii. Avem însă probleme: prioritizarea investiţiilor. Degeaba avem cea mai bună alocare din PIB dacă aceste investitii nu aduc plus valoare în economie. Decredibilizăm şi Guvernul cu astfel de investiţii. S-au făcut parcuri în pădure. Vă asigur ca nu se vor mai repeta"

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

fara pd-l

Acum 10 ani

hotii, tampitii si incompetentii dracului ati dus tara de rapa prin hotiile voastre. JOS PD-L!!!
Raspunde

xx

Acum 10 ani

ce fuduli...
Raspunde

K.Samuel

Acum 10 ani

Ar fi ideal daca ati aduce si argumente, in loc sa va lasati coplesiti de emotii si manipulare.
Raspunde

sasu

Acum 10 ani

Ce cauta prefectul la o sedinta de partid? Poate statutul apolitic?
Raspunde

sibiu

Acum 10 ani

pamant pe voi ratatilor pdlisti
Raspunde

mama

Acum 10 ani

Vorbe , vorbe vorbe goale !!! Unde sunt faptele de vitejie cu care va laudaţi?
Raspunde

ioio

Acum 10 ani

trazniv-ar bomba de ratati ... cum spuneam... spune Ariton si trage apa, spune PD-L si trage apa! A-ti venit la Sibiu sa faceti ce? Parada de masini scumpe... ipocritilor !
Raspunde

@ioio

Acum 10 ani

draga coleg ioio. Ati se scrie legat ca se refera la voi ati venit la Sibiu sa faceti ce? si nu la a-ti face de lucru scriind cu greseli(pers a 2a, TU). Un prieten de pe Tribunei pe ioio!
Raspunde

pcr

Acum 10 ani

foarte frumoasa galeria. de abia stim cine vor da primii cu subsemnatul la anul.
Raspunde

HOTII

Acum 10 ani

astia din poze sunt HOTII care ne-au dat afara din servicii, au taiat din salarii, pensii si NE FAC viata TOT mai GREA pe zi ce trece! HUOOO JOS javre ordinare! va dorim sa aveti aceeasi soarta ca PNTCD, sa NU MAI AUZIM DE VOI!!
Raspunde

Ion

Acum 10 ani

Pt. astia au incurcat militienii circulatia prin oras toata ziua?!? Cu adunarea asta eu tot n-am inteles ... care-i faza?!? Pe banii cui circula astia?!? si pun in miscare o \"adevarata\" armata de militieni prin toate orasele prin care trec sa ajunga la Bucuresti?
Raspunde

Dar sasii?

Acum 10 ani

\"Boc pune tunurile pe Uniunea socialista\", dar de ce nu pune tunurile pe sasi, pe Johannis si pe Bottesch care-si fac de cap pe spatele romanilor pe care-i sfideaza si-i dispretuiesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus