Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-16°C

Arestarea sefului ANOFM pentru luare de mita nu afecteaza agentia sibiana

Arestarea şefului Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian, nu afectează cu nimic activitatea AJOFM Sibiu, potrivit declaraţiei directorului agenţiei sibiene.

„Arestarea domnului Bian nu a afectat cu nimic activitatea agenţiei sibiene. Nu ştiu ce să spun despre acest incident, decât că sunt organe care se ocupă de acest caz şi o să vedem ce o să se întâmple mai departe. Eu ştiu ca orice telespectator, doar ce am văzut la televizor” a declarat Mircea Dorin Creţu, directorul AJOFM Sibiu.

Silviu Bian, a fost reţinut sâmbătaă de procurorii DNA, în urma unui flagrant. Şeful ANOFM a fost arestat în timp ce primea 80.000 de lei de la angajaţii AJOFM Braşov, care erau ameninţaţi cu disponibilizarea şi care i-au oferit lui Bian banii în schimbul menţinerii în funcţii.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

JOS, JOS PD-L

Acum 10 ani

HOTII... HOTII... HOTII... IN FRUNTE CU BLONDA, CHIORUL SI PITICUL
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

asa se procedeaza in toate judetele.dai mai ai serviciu un an,iar suma care ti se cere este mai mare decat salariul pe aceeasi perioada.banii se trimit la Bucuresti pentru partid(pdl)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus