Miercuri,
25.11.2020
Cer Senin
Acum
4°C

Scandal in PDL: De la ”mi-as face partid”, pana la ”nu mai stau langa acesti oameni”

18 Octombrie 2011 23:06

Deputatul PDL Cezar Preda o acuză de ipocrizie pe Monica Macovei, într-un interviu pentru Ziarul Ring, în legătură cu criticile acesteia la adresa PDL, menţionând că vicepreşedintele formaţiunii nu are decât să-şi facă propriul partid, alături de Sever Voinescu, Cristian Preda şi Teodor Baconschi. De cealaltă parte, Monica Macovei, vicepreședinte al PDL anunță că și-ar face un partid dacă nu ar fi atât de complicat. "Doamna Monica Macovei este vicepreşedine al PDL, domnia sa nu trebuie să spună pe blog aceste lucruri, trebuie să spună cu subiect şi predicat în cadrul Biroului Permanent cu ce nu este de acord. Să vină şi să spună: «Nu sunt de acord ca această persoană care stă lângă mine şi este vicepreşedinte sau secretar, care deşi este trimisă în judecată, ea stă lângă mine. Eu nu o să mai stau în acest birou dacă aceşti oameni stau lângă mine»", a spus Cezar Preda.
Foştii miniştrii ai Justiţiei Valeriu Stoica şi Monica Macovei au afirmat, vineri, la o dezbatere a ISP, că nu susţin iniţiativa legislativă a democrat-liberalului Cezar Preda potrivit căreia anumiţi ofiţeri de informaţii pot face parte din organe de cercetare penală specială.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus