Miercuri,
01.02.2023
Ceata
Acum
-1°C

Alexandru Bogdan este noul Doctor Honoris Causa al ULBS

Senatului Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu organizează mâine ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu domnului Alexandru Bogdan.

Ceremonia festivă de înmânare a acestui titlu va avea loc vineri, 21 octombrie 2011, începând cu ora 9:00, în Sala Senatului a Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, B-dul. Victoriei, nr. 10.

Decizia de acordare a acestui titlul lui Alexandru Bogdan a fost luată în şedinţa Senatului din data de 28 iulie 2011.

Profesor Universitar Dr.Med. Vet. Ing. şi Ec. Alexandru Bogdan este membru correspondent al Academiei Române şi unul dintre cei mai competenţi şi cunoscuţi ingineri veterinary din România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Profesor

Acum 11 ani

Se dau titluri dupa diverse interese. In acest caz, este un medic veterinar. ULB Sibiu nu are medicina veterinara, nu are preocupari in domeniu si nici specialisti care sa-l evalueze si sa constate ca-si merita titlul. Aiurea in tramvai!
Raspunde

Avenor Hamid

Acum 11 ani

La ULBS nu se face carte, profesorii sunt subcalificati atmosfera este de mare c.a.c.a.t. Singul lucru care se face bine, chiar perfect este suptul p.u.l.i.i de la capatul semirotund.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus