Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Baschet la TV in weekend

Niciuna dintre partidele disputate de echipele sibiene nu va fi transmisă în cea de-a cincea etapă a campionatului național de baschet. Gaz Metan Mediaș are o deplasare considerată ușoară la Craiova, în timp ce CSU Sibiu primește acasă vizita Energiei Rovinari. Cele două televiziuni ce dețin drepturile de transmisie ale campionatului național de baschet, TVR 3 și DigiSport au decis să transmită în direct 3 partide. TVR 3 va transmite în direct de la Arena de Baschet din București partida dintre CSM București și CS Otopeni, sâmbătă de la ora 18, în timp ce DigiSport va transmite U Cluj - CSM Craiova, tot sâmbătă, dar de la ora 20 și BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc - BC Mureș Târgu Mureș duminică, tot de la ora 20.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus