Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Continental Hotels a implinit 20 de ani!

Caravana Continental Hotels a ajuns astăzi şi la Sibiu , pentru a sărbători 20 de ani de când există brandul Continental pe piaţa industriei hoteliere din România.

„Realizările noastre le datorăm personalului profesionist care a reuşit de-a lungul anilor să servească peste 4 milioane de clienţi. În ceeea ce priveşte viitorul, o să facem tot ce putem pentru a consolida prezenţa noastră pe piaţa românească, de la promovarea tarifelor, până la reorganizarea zonei de vânzări şi creşterea prezenţei pe online” a spus preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România şi directorul general al Continental Hotels, Radu Enache.

Bilanţul celor nouă două decenii arată că din 1991, de când a fost înfiinţa, lanţul Continental Hotels a reuşit deschiderea primului hotel Ibis din România, lansarea a 9 branduri proprii, consolidarea şi restaurarea a douaă hoteluri - monumente istorice: Continental Forum Sibiu şi Grand Hotel Continental, crearea unui concept inovativ de 2 stele pe piaţa româneascaă – Hello Hotels, inaugurarea reţelei de cofetării şi cafenele - Tekaffe, a restaurantelor cu specific balcanic - Balkan Bistro şi a restaurantelor Mondo.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

eurosimpatizant

Acum 12 ani

\"lantul\" o fi nou, ceea ce nu cred, dar hotelul vis-avis de Dumbrava s-a numit de la nastere, prin 1976 \"Continental\" iar cel din Bucuresti...ce sa mai vorbim. Hai sa ne impaunam cu pene straine!
Raspunde

x

Acum 12 ani

ba da dar atunci erau mai multe si erau de stat...ca altfel nu puteau fi...ele s au rupt dupa revolutie si astfel de inchegat nu s au mai inchegat decat cele din lant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus