Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Continental Hotels a implinit 20 de ani!

Caravana Continental Hotels a ajuns astăzi şi la Sibiu , pentru a sărbători 20 de ani de când există brandul Continental pe piaţa industriei hoteliere din România.

„Realizările noastre le datorăm personalului profesionist care a reuşit de-a lungul anilor să servească peste 4 milioane de clienţi. În ceeea ce priveşte viitorul, o să facem tot ce putem pentru a consolida prezenţa noastră pe piaţa românească, de la promovarea tarifelor, până la reorganizarea zonei de vânzări şi creşterea prezenţei pe online” a spus preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România şi directorul general al Continental Hotels, Radu Enache.

Bilanţul celor nouă două decenii arată că din 1991, de când a fost înfiinţa, lanţul Continental Hotels a reuşit deschiderea primului hotel Ibis din România, lansarea a 9 branduri proprii, consolidarea şi restaurarea a douaă hoteluri - monumente istorice: Continental Forum Sibiu şi Grand Hotel Continental, crearea unui concept inovativ de 2 stele pe piaţa româneascaă – Hello Hotels, inaugurarea reţelei de cofetării şi cafenele - Tekaffe, a restaurantelor cu specific balcanic - Balkan Bistro şi a restaurantelor Mondo.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

eurosimpatizant

Acum 10 ani

\"lantul\" o fi nou, ceea ce nu cred, dar hotelul vis-avis de Dumbrava s-a numit de la nastere, prin 1976 \"Continental\" iar cel din Bucuresti...ce sa mai vorbim. Hai sa ne impaunam cu pene straine!
Raspunde

x

Acum 10 ani

ba da dar atunci erau mai multe si erau de stat...ca altfel nu puteau fi...ele s au rupt dupa revolutie si astfel de inchegat nu s au mai inchegat decat cele din lant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus