Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Horoba: "Avem oferte mult mai serioase si clare pentru Pirvulescu, decat cea de la Dinamo Bucuresti"

Ioan Horoba a recunoscut faptul că clubul Gaz Metan a primit foarte multe oferte de transfer pentru Paul Pîrvulescu, toate mult „mai serioase și mai clare” decât cea a lui Dinamo București, formație care l-a vrut și în vară pe jucător.

Reacția lui Horoba vine după ce, în urmă cu două zile, imediat după partida dintre Pandurii și Gaz Metan, tatăl lui Pîrvulescu, care este în același timp și președintele echipei din Tg. Jiu, a declarat că nimeni nu s-a interesat de situația medical a fiului său, în perioada în care acesta a fost spitalizat. Horoba a infirmat și zvonurile apărute în jurul lui Pîrvulescu, potrivit cărora acesta va fi înregimentat de către Dinamo București în această iarnă. „Poate să fie la Dinamo, poate să fie la un alt club, pentru că avem oferte și din altă parte, și avem oferte mult mai serioase și clare pentru Pîrvulescu. N-am vrut să le scoatem la iveală, pentru că nu ăsta este interesul – să ne despărțim de Pîrvulescu. Are un contract până în 2012, pe care el trebuie să și-l ducă la bun sfârșit. Dacă se va ivi o ocazie bună pentru el și pentru club, se va face transferul, altfel să nu-i mai stea gândul. Toate ziarele vorbesc și chiar și el, că din iarnă este la Dinamo. Nu este, domne, la Dinamo. Și dacă tot continuă, s-ar putea chiar să nu fie deloc la Dinamo, ci să rămână la Gaz Metan Mediaș. Asta este situația, nu pleacă fiecare cum vrea el, sau, dacă vrea să plece, poate să aleagă altă cale: să-și denunțe contractul cu Gaz Metan Mediaș și să plece. E posibil, regulamentar, se poate. Celelalte oferte sunt din străinătate. În acest moment, sunt pe masa președintelui. Sunt mai demult. Nu le-am scos, nici n-am vorbit cu jucătorul”, a declarat Ioan Horoba.

„Nu ne opunem plecării lui, dar nu în condițiile pe care le dictează părinții lui”

Încercând să se pună în situația lui Eugen Pîrvulescu, Horoba a spus că el ar fi procedat diferit și că ar fi ajuns la spital imediat după partida cu pricina, sau chiar înaintea fluierului final. Horoba a mai declarat și faptul că Gaz Metan nu se opune plecării lui Pîrvulescu, deși în echipa medieșeană acesta a fost transformat în „fotbalist mare”, dar că un eventual transfer nu se va supune condițiilor dictate de părinții jucătorului. „Vă spun, din fericire pentru noi și pentru el, n-a făcut comoție. A stat 2-3 ore în spital, într-adevăr, a făcut niște consultații și i-a dat drumul. Că nu ne-am dus la spital, păi da nici el nu s-a dus. S-a dus mult mai târziu. Păi, dacă era copilul meu în cauză, cum fluiera arbitrul sau chiar înainte de fluier eu plecam la spital să văd soarta copilului, că aia e mai important decât însuși meciul. Ăsta a fost cazul nefericit pentru el, că era oficial la echipa adversă și copilul lui s-a accidentat aici. Nu vreau să intru în polemică cu el, dar nu mai pot accepta aceste minciuni și aceste afirmații nesimțite pe care le face la adresa, nu neapărat a lui Horoba, ci asupra clubului, pentru că clubul are un comportament ireproșabil față de fiecare jucător de aici de la Gaz Metan Mediaș, inclusiv față de Pîrvulescu. Că noi nu suntem de acord să ni se pună pumnul în gură și să ni se dicteze un transfer al unui jucător unde vrea tatăl lui și el, aia e altceva. Deocamdată, l-a crescut Gaz Metan, clubul l-a scos în lume, aici este antrenorul care la promovat și l-a făcut fotbalist. A mai fost și prin alte părți și alți antrenori nu l-au văzut că este fotbalist, tot la Mediaș s-a format. Nu ne opunem plecării lui, dar nu în condițiile pe care le dictează părinții lui”, a adăugat Ioan Horoba.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus