Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Gazul castiga la limita si merge in sferturile Cupei. Gaz Metan Medias - Astra II: 1-0

Deși la prima vedere partida din optimile Cupei României Timișoreana era un joc facil pentru medieșeni, echipa lui Pustai a reușit să se impună în fața formației secunde a Astrei Ploiești la limită, scor 1-0, prin golul lui Vitinho, în finalul meciului. 

Noul brazilian-spectacol al Mediașului s-a făcut demn de predecesorul său la echipa de pe Târnava Mare, Eric de Oliveira, și a înscris singurul gol al meciului de Cupă. Execuția sa, un lob superb din interiorul careului, fără preluare, a venit totuși târziu, în minutul 66, ținând cont că se înfruntau o prim divizionară și o echipă din eșalonul secund. De menționat este faptul că Vitinho a primit pasa de gol de la Florin Bratu, care a lobat ușor toată apărarea Astrei 2, angajându-l perfect pe brazilian.

De altfel, partida a fost una echilibrată, cu un sensibil avantaj la toate capitolele, în dreptul gazdelor. În plus, în nici un moment al jocului astralii nu au arătat vreun complex în fața medieșenilor, pe care, în multe perioade de joc, i-au ținut departe de propria poartă. După marcarea golului, Astra II s-a năpustit asupra careului medieșean, fără însă șanse prea mari de izbândă. Finalul meciului i-a găsit tot pe astrali în atac, în încercarea de a duce meciul în prelungiri, dar apărarea gaziștilor a fost exactă, la fel cum s-a întâmplat pe tot parcursul meciului.

Formule de start:

Gaz Metan: Pleşca, Radu Zaharia, Frăsinescu, Muth, Vukadinovic, Markovic, Bozeşan, Avram, Pârvulescu, Liţu, Vitinho.

Rezerve: Vâtcă, Buzan, Ciucă, Nicandro, Bratu, Miclea, Dan Roman

Astra II Giurgiu: Cezar Lungu, Cătălin Gheorghe, Nogo, Oprsal, Vădrariu, William, Ochia, Ţigănaşu, Tigoianu, Ologu, Bogdan Rusu.

Rezerve: Gabriel Popa, Bănaru, Constantin Silviu, Rotaru, Gafiţa, Dinu Viorel I, Şanţmare

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus